Bloemist Boekel

Het is de lectuur van het materiaal dat je bij de aanwerving hebt gekregen, die je echt iets kan vertellen over het beroep dat je hebt gekozen. De soorten bloemen die je van verschillende takken van de arbeidsbemiddeling ontvangt, kunnen heel uniek zijn, van oranje Chiffon tot blauwe Orchidee. Maar de meeste, zo niet de meerderheid van de bloemen die je ontvangt zijn de gewone soorten, zoals roze petunia of tarwe. Het is jouw taak om buiten- en binnen boeketten te maken om verschillende soorten bloemen van elkaar te onderscheiden of om mensen geschenken te geven. Er zijn veel interessante dingen die je met bloemen kunt doen, die je kunt gebruiken bij het knutselen en het maken van modeartikelen. Dus, wat leuker is, voor aspirant bloemisten, of degenen met banen met vreemde hobby’s (zoals landbouw, dansen, enz.) is om je bloemen te nemen en ze te schikken op een creatieve manier, op een manier dat ze echt passen bij elk van de beroepen. Bloemen en ambachten kunnen echt leuk zijn, met elementen als Magie en zo! Voor uw basis basis tot gevorderde ambacht, zijn we gewend om doek te maken, de verkoop van doek, vlinderdassen, zitzakken, jassen, koude traktaties, alle bijna verplichte opties. Maar veel van de bloemen en ambachten zijn speciaal ontworpen voor specifieke doeleinden, zoals meer ingewikkelde Bloemen levering, banners die meer uitgestrekt en prachtig, maskers van maskers … Of, het schilderij zaken van bloemen. Er zijn bloem sculpturen met bloemen inheemse verschillende temperaturen, en kleuren. Met zo’n verscheidenheid van interessante bloemen ambachten, het is echt makkelijk te vinden twee en drie redenen om te gaan bloemen gedreven ambacht voor je leven. U kunt ook de vaardigheden van uw beroep, zoals het naaien van patronen of het verven van stoffen. Compost verzamelen :: Hoofdartikel Flower Essences Aan de slag Hier kun je leren over de belangrijkste flower essences en hun effecten op het spel. MapleStory Bloem Essences Naast het gebruik van essences om bloemen te bewerken, zullen je Floreticks ook functioneren als kruidenzaden! Je moet essences gebruiken die verschillende kleuren knoppen of bloemen vertegenwoordigen om zeldzame bloemen te krijgen of je in staat te stellen de rand aan sommige outfits te knutselen. Je kunt bloemen krijgen door ze bij Bloemisten te halen en bij elke andere ambachtelijke vaardigheid. Je kunt ook bloemen knutselen in de Item Craft Shop. Het maximum aantal bloemen dat kan worden gekweekt is zestien (16)! Het maximum aantal bloemen dat kan worden gekweekt is acht (8)! Het maximum aantal bloemen dat een huisdier kan laten groeien is acht (8)! Kleuren van paarse bloemen en planten bevat informatie over paarse bloemen en planten. Paarse bloemen en planten volgen de standaard opdrachten. Door bepaalde potten en gereedschappen te gebruiken, kunt u de zaadtechnologie van de bloemen of planten wijzigen.

Andere nuttige bloemen en planten (Zie hieronder) Alle andere bloemessences zijn niet essentieel, en worden daarom hier niet genoemd. Veel van deze bloemen en planten kun je vinden via in-game gacha of via Tempest Lottery tickets. Je kunt ze echter doorverkopen voor ongeveer 30 Rupees. Een boeket van vier (4) paarse bloemen, roze Petunia door 1 Life Essence (zie hieronder) Dit type boeket is te verkrijgen door bloemen te doneren aan Bloemisten en andere banen die met bloemen te maken hebben.

Een boeket van vier (4) Paarse bloemen, door 1 Life Essence (zie hieronder) Dit soort boeketten is te verkrijgen door het schenken van bloemen aan Bloemisten en andere bloemisten. Een boeket van vier (4) Roze Petunia’s, door 2 Life Essence (2) Dit soort boeketten is te verkrijgen door het schenken van bloemen aan Bloemisten en andere bloemisterijen.

van 2 Life Essence (2) Dit type boeket is te verkrijgen door het schenken van bloemen aan Bloemisten en andere bloemisten. Een boeket van vier (4) Tarwe, Roze Petunia en Gele Petunia de eerste drie van 1 Life Essence (zie hieronder) Dit type boeket is te verkrijgen door het schenken van bloemen aan Bloemisten en andere klussen betreffende bloemen.

van vier (4) Tarwe, en de tweede drie van 2 Life Essence Ik moedig spelers aan om meningen te schrijven op de artikel pagina

Flowerry’s Interactie met Bloemisten Flower Essences Er zijn heel veel bloemen. Bloem Essences zijn te vinden in de winkel, en kunnen ook verkregen worden van Bloemisten om meer unieke bloemen geschenken te krijgen. Deze Essences kunnen het niveau van een bloem verhogen. Een roos kan het level verhogen van level 1 naar 10 en een andere roos kan het level van een roos verhogen van level 1 naar 20. Elk van deze is te verkrijgen door het schenken van zwarte amarant aan Bloemisten. Maar meer dan dat… Elke bloem heeft een speciale interactie. Het ding is, de bloem moet een bepaald niveau bereiken. Als je veel geschenken geeft en je hebt meer dan twee bloemen in je inventaris, moet elk van die bloemen een niveau boven de vorige bereiken om te werken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, de beste is door deze bloemen aan een Bloemist te geven in plaats van ze te laten groeien.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.