Edelstenen armband

Wij maken onze beste inspanningen om de kwaliteit van onze edelstenen en de rijkdom van hun kleuren te garanderen. Wij gebruiken edelstenen te accessorize alledaagse en exquise outfits. edelsteen sieraden is hard op weg een must have in dames sieraden als het brengt de aandacht op uw beste eigenschappen.

Wat uw gewenste look ook is, probeer eens een mooie kleurrijke edelsteen hanger. Gebruik deze eenvoudige stappen om uw perfecte look te vinden, kies uit onze prachtige edelsteen sieraden.

Een levendig koord vol magenta Sunstones kristallen doet het licht van de dag weer oplichten. Een drie stenen zilveren hanger en Sunstones multi gekleurde stenen geven uw outfit de sprankeling die er is, maar trekt niet weg van uw andere sieraden.

Sieraden moeten in harmonie zijn met uw outfit, dus zorg ervoor dat u uw outfit niet overlaadt met edelsteen sieraden die u niet wilt accentueren. Als u uw outfit wilt benadrukken of een uitbarsting van leven wilt geven, kies dan uit onze grote verscheidenheid van eenvoudige edelsteen sieraden, die uw outfit gegarandeerd tot leven brengen.

Als u de halslijn open wilt houden, maar niet te sexy, voeg dan een edelsteen of twee toe met geplaatste edelsteenzettingen. Voor een prachtige opening bij de halslijn kunt u een grote halsketting met meerdere strengen dragen, al dan niet met een schuifje aan het uiteinde.

Als uw kleding is een gewone t-shirt, maar je wilt dat pop van kleur toe te voegen, probeer dan het toevoegen van een gegoten kalfslederen ketting of twee . Draag een sjaal in uw favoriete kleur, en schuif een half dozijn drie karaat edelstenen op de top . Open de schuifdoek om de kleur te laten doen de etalage winkelen, schuif ze gemakkelijk van je schouders voor een koele, chique look.

. Als je al een ketting met meerdere strengen hebt en je wilt een of twee edelstenen accentueren, doe het dan met stijl door een driedelige amber en oranje cascade te stylen met je favoriete schuif.

Een zachte turkoois met een blauw cordula mengsel laat de turkoois opengaan voor uw ogen. Een bloem gehaakte armband laat de turkoois een multi-strand ketting verbeteren. De multi-streng halsketting met meerdere kralen, schelpen en edelstenen van politici is er een die uw collega’s jaloers zal maken. Zou je grapje van een baas van je te maken.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.