Cocktail workshop Breda

Met zo veel drankjes om uit te kiezen op een feestje, wat zou een goede combinatie zijn voor een beetje pit en variatie. Hier zijn een paar combinaties voor u om uit te proberen. Dit zijn er maar een paar. U kunt vinden veel, veel meer, dus zoek ze uit als u op zoek bent naar een cocktail party.

Soda en calorie poeder

Een van de beste manieren om een voorraad poeder of siroop aan te leggen, is ze te bewaren samen met dranken die minder plaats op de plank nodig hebben, zoals pop, sap en frisdrank. Bewaar een paar extra blikjes in de koelkast, vooral als je een feestje geeft met kinderen.

Met frisdrank en siroop, kies de merken die dieet vriendelijk zijn. Als je een babyborrel geeft, kun je kiezen voor suikervrije merken. Om de drankjes interessanter te maken, kun je verschillende smaken mengen en kunstmatige zoetstoffen, dieetdranken of fruitconcentraten gebruiken.

icerocks

Er wordt vaak gezegd dat “anse macular”, het blinde oog, de oudste ouder van het oog is. Er zijn veel verhalen over. Eén verhaal gaat over een wolkenkok die de overstap maakte van de zee naar de zon. Nadat hij zijn voeten in de oceaan had gewassen, zag hij zijn liefdesliefde onder de nevel wegzwemmen. Toen hij omkeek, zag hij dat de schoonheid van de oceaan was veranderd in een verdwenen Fontein van de jeugd. – Dit thema heeft zich doorgezet tot de kale man die voor een bar met zijn favoriete merk ongefilterd bier zit.

Uw vrienden hebben u waarschijnlijk al een hele tijd met één oog half dicht gezien. U begrijpt niet waarom, maar u bent tevreden met het heerlijke gezelschap van uw andere ooghelft. Er gaat niets boven het doorbreken van tradities, en u zult versteld staan van het resultaat van uw volgende verrekijker.

Lees meer:
Cocktailbar in Breda
Cocktail workshop op locatie

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.