Stoffen kopen

Stof is een van de belangrijkste factoren die uw stijl bepalen. Als u formeel wilt zijn, hebben wij de zakelijke kleding en de vrijetijdskleding voor u; als u casual wilt zijn, hebben wij zomerkleding en winterkleding; wij hebben alles wat u nodig hebt voor elke gelegenheid. We zijn altijd de winkel aan het herbevoorraden omdat u met onze ruime keuze aan stoffen de perfecte look kunt creƫren voor uw huis of kantoor.

De tragedie van de stoffenwereld is dat kwaliteit verloren gaat bij de vertaling naar massaproductie. Wij geloven echter dat we de kunst van het handgemaakte vakmanschap moeten herscheppen om u een unieke look te geven.

De uitvoer van massa productie naar het buitenland heeft bijgedragen tot de goedkope beschikbaarheid van garen in de stoffenindustrie. Weefsels met een hoge draadtelling zijn erg goedkoop omdat de arbeids- en materiaalkosten hoog zijn. Daarom denken wij dat wij, met onze lange ervaring in de industrie, nu klaar zijn om u de kwaliteit te bieden die u verdient.

Als leveranciers van stoffen, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe markten. Ons doel is om u de beste kwaliteit voor de laagste prijs te geven. Wij vinden dat u bij ons de kwaliteit moet kunnen zien waar andere groothandelaren naar op zoek zouden moeten zijn. Als u ons niet gelooft, bezoek dan onze showroom en u zult het zelf zien. Wij zijn een van de toonaangevende fabrikanten van handgenaaide kwaliteitsstoffen.

Wij zijn al sinds 1956 actief in de branche. In de loop der jaren hebben wij veel verschillende ontwerpen en patronen voor u ontwikkeld. Sommige van onze ontwerpstijlen zijn uniek en origineel. De Supima, Impulse, prijswinnende logo’s, en Supima’s behoren tot de stoffen die wij voeren. Wij zijn een van de oorspronkelijke vele leveranciers van bedrukte stoffen, waaronder Jute, Olefin en GORE- Tigh.

In het verleden behoorden wij ook tot de oorspronkelijke vele fabrikanten en exporteurs van grafische tees, waaronder Jute, Katoen Kant, en T-shirts (osh kosh zakken) en wij ontwerpen ongelooflijke grafische tees, voor zowel jongens als meisjes. De kwaliteit van onze bedrukkingen is te danken aan het uitgebreide screeningproces dat we gebruiken voordat we ze snijden, de hele band, en we screenen meer dan 1000 panelen of 300 prints. De kleuren zijn het belangrijkste proces in het hele productieproces. Al meer dan 60 jaar voorzien wij in al uw behoeften met betrekking tot de hoogste kwaliteit handgemaakte grafische tees en accessoires.

Lees meer:
Breigaren kopen

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.