Toko Soest

Er is een zeer groot deel van de bevolking dat afkomstig is uit een Aziatisch-Pacifisch land, en wil weten waar zij de ingrediënten voor hun voedsel vandaan kunnen halen. Onze artikelen zijn zo ontworpen dat zij deze shoppers kunnen helpen bij het vinden van de geselecteerde producten uit hun favoriete landen.

Onze producten in de handel is meestal hout dat is gekweekt voor zijn maanden van gebruik in andere landen, en is verwerkt om het voor overzeese consumptie op te leveren. Veel mensen uit plaatsen als Azië, Afrika en Australië die willen weten waar ze hun ingrediënten kunnen krijgen hebben onze producten gevonden in onze toko in Soest, en mee naar huis genomen.

Veel kleine leveranciers in Azië hebben ontdekt dat wij de ingrediënten hebben geleverd voor hun containerverven, zuivelproducten, diervoeders, en zeep en wasmiddelen. Dit heeft deze kleine importeurs geholpen hun producten bij ons binnen te krijgen.

De grootste behoefte aan onze producten is aan de andere kant van de wereld. Grote importeurs uit andere landen die onze meer mondiale markt willen bereiken, weten ons te vinden. De vele importeurs uit de Verenigde Staten, Canada en Mexico kunnen bij ons een overvloed aan artikelen vinden die uniek zijn voor hun klant in de Verenigde Staten. Wanneer een importartikel op onze planken ligt, kunnen wij garanderen dat er iets bij zit dat uniek is voor de klant in het eerste land van waaruit zij importeren, omdat zij uit de V.S. importeren en er weinig om geven om contact met ons op te nemen voordat zij hun producten afmaken.

Veel etiketten, en beschrijvingen, op onze productetiketten worden louter gebruikt als een gids voor de industrie om onze klanten zo goed mogelijk te laten begrijpen wat zij kopen. Als een volledig gerealiseerd product daadwerkelijk in onze schappen ligt, zal het met naam worden geëtiketteerd. De andere informatie die op de etiketten moet worden vermeld, is het land waar het werd gemaakt. Als een product in de Verenigde Staten is gemaakt, moet het een Amerikaans en Canadees etiket hebben.

De items die zeldzaam zijn, of bosbouw, wordt ook getest door teamgenoten van de evgooglestage.

Op deze manier maken onze producten het makkelijker voor onze klanten om het bedrijf te vinden waarmee ze contact willen opnemen. Onze labels zijn uniek voor hun klant, omdat het is gemaakt in een omgeving van hoge normen die onze klanten kunnen zich veilig voelen in de aankoop.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.