Vintage meubels

Vandaag de dag worden we gebombardeerd met foto’s van prachtige huizen, ingericht met vintage meubels. We zien het op Instagram, Pinterest en andere social media sites. Misschien heb je zelfs al een paar stukken voor je eigen huis gekocht. Maar hoe vind je het perfecte stuk als je het nodig hebt? Hoe vind je de perfecte stoel of het perfecte bureau dat bij je ruimte en budget past? Waar vind je geweldige prijzen voor retro-artikelen? Er zijn veel manieren om te winkelen voor vintage meubels. Afhankelijk van wat voor soort stuk je zoekt, variĆ«ren je opties van kringloopwinkels tot landgoedverkoop tot online veilingen en advertenties. Hier is een lijst met plaatsen waar je vintage meubels kunt kopen.

Kringloopwinkels met vintage meubels

Het leuke van kringloopwinkels is dat er zoveel verschillende soorten zijn. Sommige zijn gespecialiseerd in vintage meubels, andere in kleding of boeken. Sommigen verkopen bijna alles. Kringloopwinkels zijn geweldig voor het vinden van unieke of one-of-a-kind stukken. Je weet nooit wat je kunt vinden. Als u op zoek bent naar een specifiek voorwerp, zoals een bureau of een eettafel, kunt u de kringloopwinkel misschien beter overslaan en direct naar de antiekwinkels gaan.

Boedelverkoop

Een boedelverkoop is een geweldige plek om eenmalige vintage meubelstukken te vinden tegen een geweldige prijs. Boedelverkopen worden meestal gehouden nadat iemand is overleden. Het bedrijf dat de boedel verkoopt, plaatst advertenties en plant de datum van de verkoop. Het is gebruikelijk voor deze items te worden verkocht tegen een gereduceerde prijs of zelfs onder de marktprijs. Het addertje onder het gras is natuurlijk dat je nooit weet wat je zult aantreffen totdat je op de verkoop komt. Het hangt allemaal af van de persoon die is overleden en wat ze bezaten. Misschien vind je geweldige stukken voor een geweldige prijs. Of je vindt alleen maar kapotte rommel die de reis niet waard is.

Online Veilingen.

Er zijn verschillende online veilingwebsites die gespecialiseerd zijn in vintage meubels. U kunt een scala aan verschillende items vinden, van moderne meubels uit het midden van de eeuw tot antieke houten stukken, van antieke bureaus en stoelen tot moderne sofa’s. Het beste deel over het kopen op veilingen is dat je kunt krijgen een aantal echt geweldige aanbiedingen op hoogwaardige items. U kunt vaak stukken vinden die in goede staat zijn tegen prijzen die onder de marktprijs liggen.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.