Tandpasta houder

De tandpastahouder combineert functie en esthetiek, zodat u van uw mondhygiëne kunt genieten als nooit tevoren.

Nieuwe dimensie in binnenhuisarchitectuur

Het nieuwste interieurdesign van de tandenborstelhouder heeft ontelbare mogelijkheden die u in staat stellen uw beste gelaatsuitdrukkingen te combineren met uw mondhygiëne.

Het interieur biedt plaats aan tablets, kaarten, brillen en contactlenzen, en boeken.

garantie

Alle producten hebben een beperkte garantieperiode. De garantieperiode begint wanneer het product wordt gekocht en eindigt wanneer de fabrikant alle reparaties heeft uitgevoerd. Sommige fabrikanten bieden reparaties aan, afhankelijk van het merk tandenborstel dat in het product wordt gebruikt.

VERZORGING VAN ANDEREN

Het kiezen en gebruiken van het juiste mondverzorgingsproduct is van cruciaal belang voor de tevredenheid van elke gebruiker. Als de borstel op de juiste manier wordt gebruikt, is het resultaat bevredigend. Als de borstel niet op de juiste manier wordt gebruikt (bijvoorbeeld een te grote of te kleine borstel) of als het product niet goed is ontworpen, kunnen de resultaten schadelijk zijn.

Omdat de tanden slechts minimaal gereinigd hoeven te worden, zijn producten die ontworpen zijn voor minimaal gebruik aan te bevelen. Er zijn veel mondverzorgingsproducten die ontworpen zijn voor baby’s en kleinere kinderen. Het ontwerp is voor volwassenen en grotere kinderen.

Er zijn veel tips die moeten worden opgevolgd bij het gebruik van een tandenborstel.

1. Poets uw tanden regelmatig. Het is belangrijk om fluoride tandpasta te gebruiken voor het poetsen. De fluoride in de tandpasta voorkomt de vorming van tandplak en tandsteen (calculus). Deze stoffen veroorzaken verkleuringen en cariës.

2. De tandenborstel moet ten minste om de drie maanden worden vervangen. De belangrijkste reden voor het terugkomen van gaatjes is het ontbreken van de juiste mondverzorging. De tandenborstel moet voor het begin van de follow-up periode worden vervangen.

3. Tandzijde is het hulpmiddel dat de tandplak van het tandoppervlak verwijdert. Het is belangrijk om het te gebruiken in combinatie met de gewone tandenborstel.

4. Neem de juiste voeding zoals gezonde dranken zoals melk, water, vruchtensap en andere die geen toegevoegde suiker bevatten.

5. Sommige ziekten worden veroorzaakt door mondhygiëne. Parodontitis, gingivitis en scheurbuik zijn de meest voorkomende ziekten die tot tandverlies leiden.

6. Ga minstens twee keer per jaar naar de tandarts. Dit houdt u vrij van 15% ziektekiemen en verfrist uw adem.

7. Volwassenen moeten tussen hun 18e en 25e jaar naar de tandarts gaan. Dit is het juiste moment om de tandarts te bezoeken, omdat de tand dan grondiger wordt gereinigd en men er minder aandacht aan besteedt.

8. Elk merk tandpasta heeft hetzelfde doel. Ze zijn ontworpen om tandbederf te voorkomen, en mensen een betere mondhygiëne te geven.

9. Er zijn drie soorten tandpasta, namelijk whitening, zetting en perforatie. Whitening tandpasta kan voorkomen dat mensen gele vlekken krijgen.

10. Er zijn vier soorten flosdraad. Mensen moeten zachte flosdraad, dikke flosdraad en gewaxte flosdraad gebruiken.

11. Het mondwater, ook wel mondspoeling genoemd, is een belangrijk onderdeel bij de bestrijding van een slechte adem. Het juiste mondwater moet zowel de in de mond aanwezige bacteriën doden als ze van de tanden verwijderen.

12. Mensen met een droge mond krijgen meer bacteriën binnen. Daarom zijn ze meer vatbaar voor het ontwikkelen van gaatjes.

13. Amalgaam bevat zware metalen die het immuunsysteem kunnen aantasten. Daarom wordt geadviseerd dergelijke mondspoelingen niet te gebruiken als mensen er allergisch voor zijn.

14. Fluoride helpt bij het versterken van het glazuur. Daarom is het belangrijk om leidingwater te gebruiken om de concentratie fluoride te verzachten voordat u de mond spoelt.

Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.